OPĆENITO

Odabirom određenih artikala i narudžbom na našoj web stranici eventualni kupci nisu se obavezali na kupovinu, te će njihova narudžba biti obrađena od strane naših djelatnika, te će im za isto biti poslana službena ponuda prema kojoj je moguće potvrditi narudžbu te izvršiti plaćanje. Također iskazana cijena dostave je informativnog karaktera, te će kupac o bilo kakvim odstupanjima biti pravovremeno obaviješten.

U slučaju da naručena roba nije dostupna ili nedovoljnih zaliha, ponudit ćemo kupcu najsličniji artikl, te u slučaju neslaganja sa ponuđenim izvršiti povrat sredstava.

Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već nakon što su sredstva vidljiva na našem bankovnom računu.

Moguće je dogovoriti više načina isporuke, a za dostave koje su dostupne preko našeg web shopa isporuka robe kreće sljedeći radni dan nakon primljene uplate.

Vrijeme isporuke  ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje.

OBLICI PLAĆANJA

-virman

Usluge webshop-a možete koristiti nakon registracije na našoj web stranici. U bilo kojem trenutku možete pregledati ili ažurirati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa, te pregledavati povijest narudžba.

Kupac je pravna ili fizička osoba koja plaća proizvod i uslugu dostave posredstvom internet stranice. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

REKLAMACIJE

E-mail adresa za reklamacijske upite je info@lightspot.hr.

Sve eventualne reklamacijske upite dostaviti koristeći isključivo navedeni pretinac e-pošte, te eventualno dostavom u pisanom obliku na našu adresu. Nastojimo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko je reklamacija valjana proizvod će biti zamijenjen novim. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i originalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili drugih sličnih vanjskih utjecaja za koje odgovornost snosi kupac.

RASKID UGOVORA

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana. Za raskid ugovora potrebno je dostaviti pisanu obavijest dostavom na našu adresu ili putem pretinca e-pošte, te unutar obavijesti navesti osobne podatke, te podatke o naručenim proizvodima.

Robu za povrat potrebno je dostaviti na našu adresu navedenu u kontakt podacima.

Troškovi dostave proizvoda za povrat padaju na teret kupca, osim u slučaju neispravnosti proizvoda. Troškove zamjene uređaja ispravnim idu na teret tvrtke PRO-LUX d.o.o..

Kupac ima pravo na kompletan povrat uplaćenih sredstava čim je roba dostavljena na našu adresu, u originalnoj i vidljivo neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim dijelovima, te nisu utvrđene nepravilnosti u smislu oštećenja proizvoda, te vidljivih tragova korištenja izvan utvrđivanja funkcionalnosti i ispravnosti uređaja.

POVRAT ISPRAVNE ROBE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu PRO-LUX d.o.o. II. Vrandučka 1, 10000 Zagreb, uz prethodnu najavu na bilo koji od dostupnih kontakata tvrtke. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa i pisana obavijest o raskidu ugovora. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu  koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe kupac snosi troškove dostave. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

SADRŽAJ WEB TRGOVINE

Ulažemo maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim, ali unatoč tome ne možemo jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. U svakom takvom slučaju revidirati ćemo narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim rješenjima. Fotografije proizvoda također mogu odstupati od stvarnih proizvoda.

KORISNIČKI RAČUNI

Držite prijavljene podatke na našim stranicama u tajnosti. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime i lozinku.

KONTAKT PODACI ZA PRIGOVORE I SUGESTIJE

Sukladno odredbi članka 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15), sve prigovore i sugestije možete nam uputiti e-mailom info@lightspot.hr  ili pisanim putem na adresu PRO-LUX d.o.o. II Vrandučka 1,  Zagreb.

Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.