UVJETI JAMSTVA

Pravo na ostvarenje jamstva nastupa odmah po preuzimanju kupljene robe i izdanog računa. Jamstveni rok na sve proizvode u ponudi je dvije godine, iznimno na označenim artiklima do pet godina.

PRO-LUX d.o.o. jamči za otklanjanje svih eventualno nastalih nedostatka i kvarova na proizvodima kao posljedice eventualnih tvorničkih grešaka u jamstvenom roku, pri normalnoj upotrebi proizvoda i poštivanju svih tehničkih naputaka.

Reklamacije preuzimamo dogovorno uz obaveznu najavu od strane kupca na dostupne kontakte ili paketnom distribucijom također uz najavu. Uz važeče jamstvo trošak dostave će biti pokriven s naše strane. U suprotnom, troškove dostave snosi kupac.

U slučaju da nedostaci nisu otklonjeni u roku od 45 dana, proizvod će biti zamjenjen novim. Za popravke dulje od 15 dana, jamstvo će biti produljeno za vrijeme provedeno na servisu.

Za uređaje izvan jamstvenog roka svi troškovi servisa padaju na kupca. Kupac će biti obaviješten o troškovima servisa, te u slučaju odustajanja od istog snosi troškove pregleda, dijagnostike kvarova i dostave.

Jamstvo na uslugu servisa je 180 dana, a podrazumijeva identičan kvar. Svaki proizvod je nakon servisa funkcionalno testiran sukladno preporukama proizvođača. Jamstvo na rezervne dijelove je 90 dana.

JAMSTVO NE VRIJEDI ZA:

Sva oštećenja koja mogu nastati uslijed pada ili upotrebe sile.
Oštećenja prouzročena ljudskim faktorom i nestručnim rukovanjem.
Potrošne dijelove (npr. žarulje itd.)
Kod uklanjanja serijskih brojeva uređaja proizvoda.
Neovlaštene popravke i servise.

Kod djelovanja viših sila. (np. udar groma, poplava, požar itd.)

OSTALO

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@lightspot.hr.